1,45 miljoen euro voor onderzoek naar spierziekten

19-12-2016

nieuws-collecte-opbrengst-bekend-prinses-beatrix-spierfonds2Het is alweer even geleden dat de collecteweek van 2016 plaatsvond. In de tweede week van september zijn 30.000 collectanten in heel Nederland langs de deuren gegaan. Na weken tellen is de opbrengst nu eindelijk bekend, we hebben samen maar liefst €1,45 miljoen opgehaald!

In de week van de collecte was het erg warm weer, dus dit jaar zijn we extra trots op de inzet van onze collectanten. We willen iedereen ontzettend bedanken, zonder jullie hulp hadden we dit mooie bedrag nooit op kunnen halen. Volgend jaar is de collecteweek van 10 t/m 16 september 2017. Kunnen we dan op jouw inzet rekenen?

Word collectant

Kroontje

Eén van onze collectekanjers willen we nog eens extra in het zonnetje zetten. Elly Paulusma is al meer dan tien jaar collecte vrijwilliger voor het Prinses Beatrix Spierfonds in Drachten. Naast het coördineren van 130 collectanten, zet ze zich veel vaker in voor het fonds. Om die reden heeft Elly dit jaar het Kroontje gewonnen, dat elke vijf jaar wordt uitgereikt aan vrijwilligers die zich op een bijzondere wijze inzetten voor het fonds. Bekijk hier Elly’s verhaal.