Collecteweek van start!

14-09-2015

collectebussen prinses beatrix spierfondsOnze collecteweek is gestart. Tot en met 19 september zetten ruim 30.000 vrijwilligers in het hele land zich in om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Onze collectanten herken je direct aan de knaloranje collectebus.

Collecteren kan op verschillende manieren

Dit jaar gaan er ook vijftig collectanten op pad met een pinapparaat, als onderdeel van een proef. Bij hen kan zowel met contant geld als met een pinpas betaald worden. Ook wordt er online gecollecteerd, via mail en social media gaan collectanten van vriend-tot-vriend om geld op te halen voor het fonds.

Hoop en begrip

Onze collecteweek is de grootste jaarlijkse actie voor mensen met een spierziekte in Nederland. Mede dankzij de opbrengsten van de collecte kan het fonds ieder jaar een flink aantal onderzoeken financieren. In 2014 waren dat er maar liefst vijftien. Een levensreddend medicijn, technologie die de kwaliteit van leven verhoogt, hoop voor ouders en een beetje meer begrip in het dagelijkse leven, daar doen we het voor.

We wensen iedereen veel succes met de collecte deze week en hopen op een mooie opbrengst.

 

Word ook collectant    Help mee en doneer direct