Routebeschrijving

Vanaf Leiden / Amsterdam N44

U volgt Leidse Straatweg welke overgaat in de Benoordenhoutseweg en Zuidhollandlaan. Aan het eind van de Zuidhollandlaan gaat u rechts de Koningskade op (welke overgaat in de Raamweg). U gaat de 3e straat links de Laan Copes van Cattenburg op waarna u de 2e straat links in gaat, dit is de Surinamestraat. Aan het eind van de Surinamestraat rechts (een groot hek door) bereikt u de parkeerplaatsen van het Prinses Beatrix Spierfonds. Achter ons pand hebben wij in totaal 6 parkeerplaatsen. Deze plaatsen zijn aangegeven met een bord. Gelieve niet te parkeren op parkeerplaatsen van andere bedrijven/bewoners.

Vanaf Utrecht / Rotterdam / Amsterdam A12

Bij binnenkomst van Den Haag (eind van de A12) gaat u links de Zuidhollandlaan op. Aan het eind gaat u rechts de Koningskade op (welke overgaat in de Raamweg). U gaat de 3e straat links de Laan Copes van Cattenburg op waarna u de 2e straat links in gaat, dit is de Surinamestraat. Aan het eind van de Surinamestraat rechts (een groot hek door) bereikt u de parkeerplaatsen van het Prinses Beatrix Spierfonds. Achter ons pand hebben wij in totaal 6 parkeerplaatsen. Deze plaatsen zijn aangegeven met een bord. Gelieve niet te parkeren op parkeerplaatsen van andere bedrijven/bewoners.

Kijk voor uw optimale route naar ons kantoor bijvoorbeeld op www.routenet.nl

Met het openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station Den Haag kunt u met de tramlijn 9 ons kantoor bereiken. Duur van de tramrit is ongeveer 5 minuten, u stapt uit bij de halte “Javabrug”. Vanaf deze tramhalte loopt u de Javastraat in waarna u na ongeveer 200 meter aan de rechterkant ons kantoor ziet liggen (hoek Javastraat / Surinamestraat).

Kijk voor een optimale route met het openbaar vervoer bijvoorbeeld op www.9292.nl