Geweldige opbrengst voor de collecte!

06-12-2018

Namens ons collecteteam: “Bedankt allemaal!”

In de tweede week van september gingen er weer ruim 28.000 vrijwilligers van het fonds op pad met een collectebus. Alle bussen zijn inmiddels geleegd, het geld is gestort en geteld. Dit heeft een geweldige opbrengst van maar liefst 1,5 miljoen euro opgeleverd!

Collecte levert 1,5 miljoen euro op!

Naast de klassieke collectebus proberen wij steeds nieuwe donatiemogelijkheden uit. Dit jaar konden mensen een donatie doen via de PIN collectebus, digitale collectebus en iDEAL QR-code. En met succes, ook volgend jaar zullen we weer gebruik maken van deze nieuwe manier van collecteren.

We zijn trots op al onze collectanten. En we willen iedereen dan ook ontzettend bedanken die heeft mee gelopen of een donatie heeft gedaan. Volgend jaar is de collecteweek van 8 t/m 14 september 2019. Kunnen we dan op jouw inzet rekenen?

Word collectant

Digitale collectebus

De digitale collectebus blijft geopend tot het einde van het jaar. Het zou toch geweldig zijn als we nog wat extra kunnen ophalen in de strijd tegen spierziekten? Vraag jouw familie en vrienden een donatie te doen in de algemene digitale collectebus van het fonds.

Ga naar de digitale collectebus