Heel Leiden komt in actie voor Riley

26-04-2016

benefiet-leidenHet verhaal van de kleine Riley is voor veel mensen de aanleiding geweest om in actie te komen. De jonge ouders Gaby en Jim van der Ham weten sinds begin maart dat hun lieve zoontje Riley van bijna 10 maanden oud de spierziekte SMA heeft. Zijn levensverwachting wordt geschat op 1 tot 2 jaar. In en rondom Leiden worden er veel acties gehouden om geld in te zamelen voor onderzoek naar SMA.

Spinningmarathon bij Fit For Free

24 april is er bij Fit For Free in Leiden een spinningmarathon gehouden. Ruim 150 deelnemers hebben zich in het zweet gewerkt voor de kleine Riley. In totaal is er een fantastisch bedrag opgehaald van €3.600,-.

Darten voor Riley

24 uur lang darten voor de kleine Riley. Hiermee hebben 6 fanatieke mannen uit Wassenaar maar liefst €2.000,- opgehaald. Niet alleen in  Wassenaar maar ook in Leiden werd er een avondje gedart om geld op te halen voor onderzoek naar SMA. Hier is het fantastische bedrag van €1.500,- bij elkaar gegooid.

Benefietconcert bij V.V. Leiden

Het benefietconcert voor de kleine Riley was een groot succes. Tientallen artiesten traden belangeloos op. Met dit prachtige initiatief is er ruim €4.000 opgehaald voor onderzoek naar SMA.

Nog meer acties

Kom ook in actie        Lees het verhaal van Riley