Bijzondere collectant op leeftijd

16-09-2015

Deze week gingen we langs bij mevrouw Groenenboom uit Heerjansdam. Ze is een vaste collectant voor het fonds en een hele bijzondere.

Al vijfenveertig jaar collectant

90 jarige collectant mevrouw groenenboom met organisator Ineke Kruising

Samen met organisator Ineke Kruisinga

Mevrouw Groenenboom is negentig jaar, en nog hartstikke fit. Ze collecteert al 54 jaar lang voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Dit vinden we natuurlijk zeer bijzondere prestatie en daarom werd ze deze week in het zonnetje gezet door collecte-organisator Ineke Kruisinga en Joanna van Drongelen, hoofd collecte en vrijwilligersorganisatie bij het fonds.

Ik collecteer in mijn appartementencomplex, iedereen weet dat ik langs kom. En tegenover mij is het café, ik kan vanuit mijn raam zien of het er druk is. Zodra het vol zit, ga ik er heen met mijn collectebus.

We wensen mevrouw Groenenboom een succesvolle collecte toe deze week!

 

Word ook collectant     Lees meer over de collecte