De oma van Isa collecteert samen met haar kleindochter voor het fonds.

Op deze manier kan ik echt iets doen voor mijn kleindochter

Oma Vera collecteert voor en met haar kleindochter Isa.

Al jaren gaat Vera in september van deur tot deur als collectant voor het Prinses Beatrix Spierfonds. En dan, in 2010, krijgt ze te horen dat haar eigen kleindochter Isa een ernstige spierziekte heeft. Het geeft een nieuwe dimensie aan het collecteren.

Lees het verhaal van oma Vera

Heel Nederland helpt mee

Het schijnt dat er mensen zijn die denken dat je aan een spierziekte niet heel veel kunt doen. We weten het niet zeker, want wij kennen ze niet. Wij kennen alleen mensen die denken dat je enorm veel aan spierziekten kunt doen. Mensen die helpen. Vrijwillig. Door over spierziekten te vertellen, door geld op te halen of te geven. Door iets te doen voor iemand die door zijn spierziekte iets niet kan. Help je ook mee?

 Steun met een donatieEen actie starten Alles over collecteren

Helpen hoeft niet moeilijk te zijn

Stel jezelf eens de volgende vraag; houd jij misschien van… help-mee-blok-760px

Doe dit dan nu met extra motivatie, voor extra onderzoek naar spierziekten! Een actie opzetten kost maar één minuut, en wij helpen je graag om je actie tot een succes te maken.

Ja, ik kom in actie

Help mee als bedrijf

We zoeken bedrijven, van eenmanszaak tot multinational, die vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid samen met ons verschil willen maken in de strijd tegen spierziekten.

Help mee als bedrijf

Help mee als school

Het lespakket bevat alles voor een leuke les over spieren. Ook voor je spreekbeurt is het goed te gebruiken. Of je komt met je hele klas in actie komt. Je kunt zo aan de slag.

Help mee als school

Word collectant

Collecteren kost maar 2 uurtjes per jaar. Elke tweede week van september gaan ruim 30.000 collectanten langs de deuren om te collecteren. Help je ook mee?

Meld je aan als collectant

Nalaten voor de toekomst

Voor de toekomst van het Prinses Beatrix Spierfonds zijn nalatenschappen erg belangrijk. Iedere keer zijn we weer dankbaar dat mensen ons op deze bijzondere manier steunen.

Lees meer over nalaten

Schenken met belastingvoordeel

Een gift aan het fonds kan fiscaal aftrekbaar zijn en kan vast gelegd worden een overeenkomst. Hoeveel voordeel dit oplevert verschilt per situatie. We vertellen er graag meer over.

Lees meer over schenken

Geef op een andere manier

Er zijn ook andere manieren om te geven. Door een sms te sturen, een VVV-bon te doneren of een bijdrage over te maken op onze rekening.

Lees meer over geven