Ons collecteteam

Collecteweek: 6 t/m 12 september 2020

Als vrijwilliger binnen onze collecteorganisatie ben je voor ons van onschatbare waarde. Om de vrijwilligerswerkzaamheden als collectant en/of organisator makkelijker te maken hebben wij verschillende middelen beschikbaar.

Materialen

We hebben verschillende materialen die je kunt gebruiken bij het collecteren of het organiseren van de collecte in jouw buurt. Zoals persberichten, promotiematerialen en onze huisstijl middelen.

Bekijk alle collectematerialen

Collecteweb

Om het werk als collecte-organisator makkelijker te maken, kan je gebruik maken van het online systeem Collecteweb. Met het systeem kun je o.a.:

  • collectantengegevens vastleggen;
  • wijkindelingen en looproutes maken;
  • de opbrengsten vastleggen;
  • jouw collectanten een mail sturen;
  • bestelling van collectemateriaal snel en makkelijk plaatsen;
  • etiketten uitprinten.
Naar collecteweb

Vragen over collecteweb?

Voor vragen over collecteweb kun je mailen naar collecte@spierfonds.nl of bellen naar 070 – 3 607 607.

Ook kan vrijwilliger Jos Lohuis antwoord geven op alle vragen over Collecteweb. Jos is collecteorganisator in Hoofddorp en ervaren gebruiker van Collecteweb. Hij heeft een achtergrond in de IT en wil graag zijn kennis en expertise op het gebied van Collecteweb met de gebruikers delen. Loop je ergens tegenaan in Collecteweb of heb je een vraag? Jos kan helpen! In het dashboard van Collecteweb vind je zijn gegevens.

 

Online collecteren

Je kunt nu niet alleen langs de deuren, maar ook online collecteren. Zo kun je vrienden, familie en kennissen die niet in de buurt wonen toch vragen om een donatie te doen. Met de online collectebus kun je buiten jouw wijk, maar ook buiten de collecteweek, mensen vragen een donatie te doen. Een online collectebus aanmaken is heel eenvoudig.

Vanaf heden kun je nog makkelijker een donatie doen in de online collectebus via ‘Tikkie’!

Lees meer over de digitale collectebus

 

Contact

Wil je graag meer informatie of heb je vragen? Stuur een e-mail naar collecte@spierfonds.nl
of bel naar 070 – 3 607 607