Ons collecteteam

Collecteweek: 8 t/m 14 september 2019

Als vrijwilliger binnen onze collecteorganisatie ben je voor ons van onschatbare waarde. Om de vrijwilligerswerkzaamheden als collectant en/of organisator makkelijker te maken hebben wij verschillende middelen beschikbaar.

Materialen

We hebben verschillende materialen die je kunt gebruiken bij het collecteren of het organiseren van de collecte in jouw buurt. Zoals persberichten, promotiematerialen en onze huisstijl middelen.

Bekijk alle collectematerialen

Collecteweb

Om het werk als collecte-organisator makkelijker te maken, kan je gebruik maken van het online systeem Collecteweb. Met het systeem kun je o.a.:

  • collectantengegevens vastleggen;
  • wijkindelingen en looproutes maken;
  • de opbrengsten vastleggen;
  • jouw collectanten een mail sturen;
  • bestelling van collectemateriaal snel en makkelijk plaatsen;
  • etiketten uitprinten.

Voor vragen over collecteweb kun je mailen naar collecte@spierfonds.nl of bellen naar 070 – 3 607 607. Werk je liever niet met de computer, dan kunnen we jou ook op andere manieren ondersteunen. Bespreek dit met jouw regiovertegenwoordiger.

Naar collecteweb

Digitaal collecteren

We hebben een nieuwtje, digitaal collecteren. je kunt nu niet alleen fysiek, maar ook digitaal collecteren. Niet van deur-tot-deur, maar ga van vriend-tot-vriend via mail en social media. Een digitale collectebus starten is heel eenvoudig. In een paar stappen is de bus aangemaakt en help je mee om spierziekten de wereld uit te helpen.

lees meer over de digitale collectebus

Collecte 2.0

In 2017 startten meer dan twintig Nederlandse collecterende goede doelen gezamenlijk met een oplossing voor de terugloop van kleingeld; het project Collecte 2.0. Tijdens deze pilot van twee jaar wordt er door een aantal collectanten gebruik gemaakt van collectebussen met een geïntegreerd pinapparaat, zodat er zowel elektronisch als contant kan worden gegeven.

lees meer over Collecte 2.0

 

Contact

Wil je graag meer informatie of heb je vragen? Stuur een e-mail naar collecte@spierfonds.nl
of bel naar 070 – 3 607 607