Ultieme vrijheid van bewegen

beeld - free to move 2018 - prinses beatrix spierfonds

Dansen symboliseert de ultieme vrijheid van bewegen – een vrijheid die voor mensen met een spierziekte niet vanzelfsprekend is.

Free To Move – 30 augustus 2018

Donderdag 30 augustus 2018 vindt in samenwerking met Holland Dance Festival de zesde editie van het dansgala Free To Move plaats in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. De top van de Nederlandse dans zet zich opnieuw belangeloos in voor de strijd tegen spierziekten. Een spetterende voorstelling die in het teken staat van bewegen en bewogen worden. Dansen symboliseert de ultieme vrijheid van bewegen – een vrijheid die voor mensen met een spierziekte niet vanzelfsprekend is. Daarom komt de opbrengst van deze avond ten goede aan onderzoek naar spierziekten.

De top van de Nederlandse dans zet zich belangeloos in voor de strijd tegen spierziekten

variëteit aan dansgezelschappen

De uitzonderlijke variëteit aan dansgezelschappen op één avond maakt Free To Move zo speciaal. U ziet onder andere bijdragen van het Het Nationale Ballet, De Dutch Don’t Dance Division, Codarts Rotterdam, Scapino Ballet Rotterdam, Introdans, Nederlands Dans Theater en SALLY Dansgezelschap Maastricht.

Wij verwelkomen u deze avond graag in het Zuiderstrandtheater aan de Scheveningse kust. Een kaart voor de complete avond, inclusief koffie /thee vooraf en een hapje en drankje na, kost € 39,- per persoon (inclusief BTW). Van ieder verkocht kaartje gaat 35 euro naar het Prinses Beatrix Spierfonds voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.Geniet van een bijzondere avond en steun met uw komst de strijd tegen spierziekten!

Tickets

Tickets zijn hier te koop via de kassa van het Zuiderstrandtheater.

Of koop een tickets waarvan de opbrengst naar onderzoek naar SMA, DVN, FSHD of MD gaat.

Koop tickets voor DVN
Koop tickets voor MD