Dansen symboliseert de ultieme vrijheid van bewegen – een vrijheid die voor mensen met een spierziekte niet vanzelfsprekend is.

Free To Move – 31 augustus 2017

Donderdag 31 augustus 2017 vindt in samenwerking met Holland Dance de vijfde editie van het dansgala Free To Move plaats in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. De top van de Nederlandse dans zet zich opnieuw belangeloos in voor de strijd tegen spierziekten. Een spetterende voorstelling die in het teken staat van bewegen en bewogen worden. Dansen symboliseert de ultieme vrijheid van bewegen – een vrijheid die voor mensen met een spierziekte niet vanzelfsprekend is. Daarom komt de opbrengst van deze avond ten goede aan onderzoek naar spierziekten.

De top van de Nederlandse dans zet zich belangeloos in voor de strijd tegen spierziekten

Kaartverkoop

De kaarten zijn hier te koop via de website van het Zuiderstrandtheater.

 

Je kan ook tickets kopen, waarvan de opbrengst naar wetenschappelijk onderzoek naar SMA, FSHD, DVN of MD gaat. De tickets kosten 35 euro per stuk. Van ieder verkocht kaartje gaat 33 euro naar onderzoek naar spierziekten.

koop tickets voor 'SMA de wereld uit' koop tickets voor 'FSHD de wereld uit' koop tickets voor 'DVN de wereld uit' koop tickets voor 'MD de wereld uit'