Ultieme vrijheid van bewegen

Dansen symboliseert de ultieme vrijheid van bewegen – een vrijheid die voor mensen met een spierziekte niet vanzelfsprekend is.

Free To Move – 29 augustus 2019

Donderdag 29 augustus 2019 vindt in samenwerking met Holland Dance Festival de zevende editie van het dansgala Free To Move plaats in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. De top van de Nederlandse dans zet zich opnieuw belangeloos in voor de strijd tegen spierziekten. Een spetterende voorstelling die in het teken staat van bewegen en bewogen worden. Dansen symboliseert de ultieme vrijheid van bewegen – een vrijheid die voor mensen met een spierziekte niet vanzelfsprekend is. Daarom komt de opbrengst van deze avond ten goede aan onderzoek naar spierziekten.

De top van de Nederlandse dans zet zich belangeloos in voor de strijd tegen spierziekten

Variëteit aan dansgezelschappen

De uitzonderlijke variëteit aan dansgezelschappen op één avond maakt Free To Move zo speciaal. Deze avond zijn o.a. andere bijdragen te zien van Het Nationale Ballet, Codarts Rotterdam, Introdans en vele andere dansgezelschappen. Kortom, het beste wat de Nederlandse dans te bieden heeft!

Tickets

Tickets voor Free To Move zijn verkrijgbaar via de kassa van het Zuiderstrandtheater. Van ieder verkocht kaartje gaat 35 euro naar wetenschappelijk onderzoek.

koop tickets

Rolstoelplekken

Indien je gebruik wilt maken van een rolstoelplek, dien je voor alle gewenste tickets een e-mail te sturen aan Hanneke Siegert, via h.siegert@spierfonds.nl.