Fietsdag Giant Experience collecte-organisatie

Help mee als bedrijf

Krachtig tegen spierziekten, het motto van ons fonds, vraagt om slagkracht, dynamiek en samenwerking. Dit zijn kenmerken typerend voor het bedrijfsleven. Wij zoeken om die reden samenwerking met bedrijven. Van eenmanszaak tot multinational, die vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid samen met ons of voor ons de strijd tegen spierziekten willen voeren en mensen met een spierziekte een betere toekomst willen geven. Iedereen kan een goed doel sponsoren.

Samen krachtig tegen spierziekten, om zo samen een wezenlijk verschil te maken.

Bedrijven kunnen op verschillende manieren met ons optrekken. Dit kan door een strategische partnerschap en samenwerking voor langere tijd, een éénmalige bedrijfsactie of medewerkers die zelf een actie starten met collega’s. Een donatie in geld door het houden van een collecte, een inzameling binnen het bedrijf of het doen van een gift in natura zijn andere voorbeelden van welkome ondersteuning voor het fonds.

Goed doel sponsoren?

Graag gaan we in een persoonlijk gesprek in op de mogelijkheden en de voordelen voor een samenwerking op maat. Iedereen kan een goed doel sponsoren. Neem contact met ons op via:
info@spierfonds.nl
070 – 3 607 607