Het Oranjepad, samen wandelen tegen spierziekten!

We nodigen je graag uit om samen met ons Het Oranjepad te lopen, op donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag. Een vorstelijke wandeling vol verhalen, uitdagingen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Baarn. En bovenal een wandeling waarmee je de strijd tegen spierziekten steunt. Iedereen kan meedoen, de wandelpaden zijn verhard en volledig rolstoeltoegankelijk. Er zijn routes van verschillende lengtes. Je loopt ‘het lintje’ van 2,5 kilometer, ‘de wimpel’ van 12,5 kilometer, ‘de leeuw’ van 20 kilometer, of stapt in voor onze TukTuk-route.

De start zal plaatsvinden bij Kasteel Groeneveld in Baarn. Aan het eind van de wandeltocht komt iedereen samen op de binnenplaats van Kasteel Groeneveld voor een feestelijke afsluiting van dit bijzondere evenement. Wandel jij ook mee?

Hoe werkt het?

Meld je aan, koop een startbewijs, kies een route en vraag vrienden, familie en buren om je te sponsoren.

Ja, ik doe mee!

Het programma

Het Prinses Beatrix Spierfonds nodigt iedereen uit op zijn eigen manier kracht te maken tegen spierziekten. In je eigen tempo, en de afstand die bij je past. Er is dan ook een ruime starttijd tussen 10.00 en 14.00 uur, zodat iedereen wel gezamenlijk kan finishen tussen 15.00 en 16.00 uur. De feestelijke afsluiting duurt vervolgens tot 17.30 uur.

  • 10.00 – 14.00 uur – start: Bepaal op basis van je tempo en afstand je persoonlijke starttijd
  • 15.00 – 16.00 uur – finish: Iedereen komt op dezelfde, prachtige plek aan
  • 15.00 – 17.30 uur – feestelijke afsluiting: Vier je prestatie met elkaar en een hapje en drankje

Op pad naar een wereld zonder spierziekten

Het Oranjepad is een initiatief van het Prinses Beatrix Spierfonds, de aanjager van de strijd tegen spierziekten. Dat doen we door het beste wetenschappelijk onderzoek naar genezing en behandeling te stimuleren en te financieren. Het geld dat deelnemers aan Het Oranjepad bijeenbrengen, levert daar een belangrijke bijdrage aan.

Ga naar de website