Kies iets dat bij je past

Iets doen in de strijd tegen spierziekten is, makkelijker en misschien ook nog wel leuker, dan je denkt. Je kunt gemakkelijk je eigen actie starten. Doe mee met een hardloopwedstrijd en laat je sponsoren, bak koekjes en vraag een bijdrage of organiseer een benefietconcert. Geen plan is ons te wild en we helpen je graag er iets moois van te maken. Je kunt ook voor een specifiek doel een actie voeren. Maak dan een keuze voor:

start een actie

 

Doe mee met een bestaand evenement

Zoek een evenement wat je leuk vindt om aan mee te doen en waar je je voor kunt laten sponsoren. Het voordeel is dat je zelf weinig hoeft te organiseren. En wanneer het dicht bij huis is, is het vaak ook makkelijk om aandacht en donaties te krijgen.

Bedenk zelf een actie

Een eigen actie kun je zo groot of klein maken als je zelf wilt. En wanneer je dit samen doet met familie, een goede vriend of collega’s, is het ook nog eens leuk om te organiseren. Zet bijvoorbeeld een statiegeld-actie op met de lokale supermarkt. Vraag voor je verjaardag of jubileum eens geen cadeaus, maar een donatie. Of organiseer met een groepje een braderie of concert waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Bekijk op deze pagina welke acties je voorgingen.

Organiseer een statiegeldactie

In veel supermarkten kunnen statiegeldflessen worden ingeleverd. De meeste supermarkten vinden het leuk om mee te werken aan een statiegeldactie voor het goede doel. Voor het Prinses Beatrix Spierfonds is dit een unieke kans voor een statiegeldactie van de plaatselijke supermarkt. Hier kan jij bij helpen!

organiseer een statiegeldactie