Spierziektecongres 2016

02-08-2016

Op 10 september organiseert patiëntenvereniging Spierziekten Nederland samen met het fonds het Spierziektecongres. nieuws - spierziektecongres 2015 - stand - prinses beatrix spierfondsOp het congres zijn er per diagnose informatiebijeenkomsten, je kunt in gesprek met wetenschappers en specialisten, er zijn stands met uitleg over voorzieningen en hulpmiddelen, er is ruimte voor onderling contact en er is een Recht & Geld plein.

Diagnoseprogramma’s

Op het congres zijn er in de ochtend en in de middag diagnoseprogramma’s. In deze bijeenkomsten worden voor een specifieke spierziekte de nieuwste inzichten en ontwikkelingen besproken op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, revalidatie, zorg, aangepaste vakanties, fondsenwerving voor onderzoek, ervaringen van anderen en nog veel meer.

Tussen het ochtend- en middagprogramma wordt er voor een lunch gezorgd en is er de mogelijkheid om met wetenschappers in gesprek te gaan, het Recht & Geldplein te bezoeken, en voorzieningen en hulpmiddelen te bekijken.

Kom ook langs bij het Prinses Beatrix Spierfonds in de Beneluxzaal voor een gratis smoothie, en ga met ons het gesprek aan hoe jij kunt helpen om meer wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten mogelijk te maken.

Vrijwilligers gezocht!

Het congres vindt plaats in Veldhoven. Om het congres op rolletjes te laten verlopen zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Woon je in de buurt en wil je je een dag inzetten voor mensen met een spierziekte? Heel fijn! Je kunt je aanmelden of informatie vragen via info@spierfonds.nl.

Aanmelden

Het Spierziektecongres is georganiseerd voor leden van patiëntenvereniging Spierziekten Nederland. Ben je geen lid maar wil je wel naar het Spierziektecongres? Neem dan contact op met Spierziekten Nederland.

Aanmelden     Lees meer over de diagnoseprogramma's