FSHD de wereld uit!

Onder dit motto hebben het Prinses Beatrix Spierfonds, patiëntenvereniging Spierziekten Nederland en de FSHD stichting de handen ineen geslagen. Het gezamenlijke doel is een behandeling voor FSHD dichterbij te brengen. Door geld op te halen voor extra onderzoek in Nederland. Dat kan onderzoek zijn naar genezing of tot dat het zover is, om de gevolgen van de ziekte te kunnen behandelen.

HET VOLGENDE ONDERZOEK WAAR WE VOOR SPAREN WORDT BINNENKORT BEKEND GEMAAKT

SPAREN VOOR VOLGEND ONDERZOEK

In overleg met onderzoekers en patiënten zijn we de onderzoeksagenda voor FSHD aan het vernieuwen. In de onderzoeksagenda benoemen we concrete onderzoeken die we de komende jaren willen starten. Zodat we de meest kansrijke weg richting een behandeling kiezen en tegelijkertijd iets kunnen doen aan urgente problemen van patiënten nu. Het extra onderzoek waar we met ‘FSHD de wereld uit!’ voor sparen wordt binnenkort bekend gemaakt. Laten we er samen voor zorgen dat dit extra onderzoek zo snel mogelijk van start kan gaan!

EERDER TOEGEKEND

Met de opbrengsten van ‘FSHD de wereld uit!’ hebben we het volgende onderzoek al kunnen financieren:

Giften goed besteed

Alle giften die voor ‘FSHD de wereld uit!’ bij ons binnen komen, worden geoormerkt en besteden wij voor 100% aan onderzoek naar FSHD. Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft het CBF keurmerk, zo weet je zeker dat je gift goed terecht komt en is de donatie fiscaal aftrekbaar.