Syb is de ‘Actieheld van 2017’!

20-09-2017

Syb (3 jaar) is de ‘Actieheld van 2017’ geworden! Een maand lang konden mensen hun stem uitbrengen op hun favoriete actieheld. Het fonds had tien actievoerders genomineerd, die zich allemaal op bijzondere wijze hebben ingezet.

Vandaag is Chantal Luijendijk van het Prinses Beatrix Spierfonds langs gegaan om Syb en zijn moeder Esther het heugelijke nieuws te brengen. Esther reageert: “Ik vind het super dat Syb heeft gewonnen! We waren al verrast en heel trots op hem omdat hij was genomineerd en hebben daarna ons best gedaan om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Met succes dus!”

Wil jij ook kans maken om volgend jaar ‘Actieheld’ te worden? Bedenk een leuke actie en wie weet word jij volgend jaar genomineerd.

Kom ook in actie

‘SMA de wereld uit!’

Syb heeft de spierziekte SMA. Eerder dit jaar zette hij zich in voor ‘SMA de wereld uit!’. Samen met zijn ouders kwam hij actie en haalde ruim €6.000 op. Dit bedrag wordt volledig besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar SMA.

Disney On Ice

Als ‘Actieheld van 2017’ krijgt Syb natuurlijk een mooie prijs. Samen met zijn ouders en broertje mag hij gaan genieten van Disney On Ice, de spectaculaire liveshow op het ijs vol bekende Disney-figuren. Na afloop mogen ze ook nog de sterren uit de show ontmoeten! Esther: “Syb is helemaal gek van Disney en we zijn eerder dit jaar naar Disneyland Parijs geweest. Het is geweldig dat we nu met z’n viertjes naar deze show mogen!”

Lees het verhaal van Syb