Vrijwilligers ontvangen een Koninklijke onderscheiding

26-04-2016

nieuws - koninklijke onderscheiding - prinses beatrix spierfonds

Ook de heer van der Linden ontving een Lintje.

nieuws - koninklijke onderscheiding 2 - prinses beatrix spierfonds

De heer van der Burg wist van niets en was erg verrast.

Tijdens de traditionele lintjesregen op 26 april 2016, worden Nederlanders die zich op uitzonderlijke wijze hebben ingezet voor de maatschappij in het zonnetje gezet. Ook een aantal van onze vrijwilligers ontving vandaag deze prachtige en verdiende Koninklijke onderscheiding.

Eén van deze vrijwilligers is de heer van den Burg. Hij zet zich al jaren actief in voor het fonds als organisator van onze collecte in Udenhout en Tilburg. En heeft altijd een hoge collecteopbrengst! Naast zijn inzet voor het fonds zet de heer van den Burg zich ook in bij de Vereniging Spierziekten Nederland en diverse andere organisaties. De heer van den Burg wist vanochtend van niets en was zeer verrast!

Ook de heer van der Linden stond vanmorgen in het zonnetje. Jarenlang is hij betrokken geweest bij de organisatie van onze collecte in de wijk Galecop in Nieuwegein. Tevens heeft hij zich buitengewoon verdienstelijk ingezet voor Buurtplein Doorslag, Movactor (welzijnsorganisatie in Nieuwegein), personeelsvereniging Albron, Jeugdland, Lentefeest, biljartclub en de Jeugdvakantieweken in Nieuwegein.

Graag feliciteren we alle vrijwilligers van het fonds die vandaag een lintje van de Koning hebben ontvangen. Bedankt voor jullie tomeloze inzet!

word ook collectant    Lees meer over de collecte