Wie is jouw ‘Kroontje’ en verdient een bijzondere onderscheiding’?

07-04-2016

Het kroontje van het Prinses Beatrix Spierfonds is een onderscheiding voor een vrijwilliger die zich op bijzondere wijze inzet voor mensen met een spierziekte. In 2016 bestaat het fonds 60 jaar. In dit jaar staan we stil bij wat het fonds de afgelopen 60 jaar heeft bereikt en wie hieraan heeft bijgedragen. Onze vrijwilligers zijn hierbij van onschatbare waarde geweest en zijn dat nog steeds. Wat ons betreft is iedereen die zich inzet tegen spierziekten een ‘Kroontje’ waard. Maar wat vind jij? Wie is jouw ‘Kroontje’ en verdient een bijzondere onderscheiding?

nieuws - vrijwilligers kroontje - collecte - prinses beatrix spierfondsHoe werkt het?

Het aanmelden van jouw kandidaat is eenvoudig: stuur ons de naam van de kandidaat, met een onderbouwing van maximaal 250 woorden. Vertel ons waarom jij vindt dat jouw kandidaat het ‘Kroontje’ verdient. Probeer vooral bijzondere kenmerken van je favoriet weer te geven. Bijzonder kan van alles zijn: iemand zet zich al heel lang vrijwillig in, hij of zij is de kurk waarop de collecte drijft, heeft op een heel vernieuwende wijze de collecte georganiseerd, is ondanks beperkingen of tegenslagen altijd positief, weet steeds nieuwe mensen te binden en te boeien voor het fonds, enzovoorts.

Aanmelden

Je kan tot 3 juni 2016 jouw kandidaat aanmelden. Je kunt je nominatie onder vermelding van ‘Kroontje’ inzenden:

  • per mail naar collecte@spierfonds.nl
  • per post naar Prinses Beatrix Spierfonds, Antwoordnummer 850, 2501 WB, Den Haag

Vergeet niet bij de nominatie ook je eigen naam en contactgegevens te vermelden. Begin juni 2016 wordt voor elke regio een kandidaat gekozen. In september 2016 wordt de uiteindelijke winnaar ‘gekroond’ tijdens een bijzondere avond.

Word ook vrijwilliger      Lees meer over collecteren