VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt Het Prinses Beatrix Spierfonds dankzij haar deelnemers. De helft van ieder VriendenLoterij-lot gaat naar goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. In 2019 jaar ontving het fonds 899.795 euro voor meer wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Sinds 2004 heeft het fonds in totaal 13,6 miljoen euro van de VriendenLoterij ontvangen.  

Meespelen in de VriendenLoterij voor het Spierfonds

Met een lot maakt u elke trekking kans op prachtige prijzen bij de VriendenLoterij! Opzeggen kan op elk gewenst moment. Een lot kost € 14,00 per trekking. Tenminste 40% van de lotprijs gaat direct naar het Prinses Beatrix Spierfonds. Speel hier online mee.  Speel bewust 18+.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Inmiddels speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee voor 47 goede doelen en ruim 3.300 clubs en verenigingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim 907 miljoen euro aan goede doelen geschonken.

Ga voor meer informatie over de VriendenLoterij naar hun website, of volg ze op Facebook, Twitter, Youtube en Instagram.

 

Het Prinses Beatrix Spierfonds en de VriendenLoterij