VriendenLoterij

Sinds de start van de VriendenLoterij mag het Prinses Beatrix Spierfonds jaarlijks rekenen op een grote financiële bijdrage. De Loterij is daarmee een belangrijke partner in de strijd tegen spierziekten, waarvoor het fonds de loterij en haar deelnemers zeer dankbaar is.

Meespelen in de VriendenLoterij voor het fonds

De deelnemers aan de VriendenLoterij kunnen zelf bepalen naar welk goed doel de helft van hun inleg gaat. Inmiddels spelen duizenden mensen mee speciaal voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Wil jij ook iedere maand kans maken op mooie prijzen en daarmee direct het fonds steunen? Speel dan online ook mee.

De lotprijs is € 13,75 per trekking. Er zijn veertien trekkingen per jaar: twaalf maandelijkse trekkingen en twee extra trekkingen. Iedere trekking maken deelnemers kans op ruim honderdduizend prachtige prijzen. Wat dacht je van een Volkswagen Polo, een grote geldprijs, fantastische vakanties of vele andere mooie keuzeprijzen?

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Inmiddels speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee voor 49 goede doelen en ruim 3.200 clubs en verenigingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim 730 miljoen euro aan goede doelen geschonken.

Ga voor meer informatie over de VriendenLoterij naar hun website, of volg ze op Facebook, Twitter en Youtube.

 

logo VriendenLoterij