De zesde editie van de boerderijfair een succes!

08-10-2017

In de vroege morgen van 7 oktober werd de laatste hand gelegd aan het in orde maken van de Boerderijfair. Veel mensen uit Ouddorp en omliggende dorpen komen hier jaarlijks naar toe om een kijkje te nemen op de Boerderijfair. De liters erwtensoep en de vele vers gemaakte appeltaarten zijn vaak vooraf al gereserveerd. Ook worden er spullen bij de achterdeur van de familie Tanis gezet voor de verkoop op de fair.

Een geweldige editie!

Ook dit jaar was het weer een geweldige editie. De taartenbak wedstrijd leverde mooie creatieve creaties op, er is veel ‘rommel’ verkocht, talloze wafels zijn gebakken en ook de kraampjes van de lokale winkeliers hebben veel verkocht. Fantastisch om te zien dat zoveel mensen de familie Tanis een warm hart toe dragen en op een eigen manier iets bijdragen aan dit mooie evenement.

Al met al leverde deze geweldige fair € 11.249,07 op voor ‘SMA de wereld uit!’, een campagne van het Prinses Beatrix Spierfonds waar de familie Tanis zich nu al 6 jaar met hart en ziel voor inzet. Hun dochter Jasmijn heeft de spierziekte SMA. En ze gaan door, want de familie Tanis komt op vele evenementen op Goeree-Overflakke spullen verkopen en wafels bakken.

Kom ook in actie        Lees het verhaal van familie Tanis